Loading Events

« All Events

Inspiratietour Stockholm voor lingeriedetaillisten

18 November|08:00 - 19 November|23:00

In november brengen Mode Unie en Nightingale u dé inspiratietour voor fashion retailers, met als locatie het baanbrekende, gastvrije en innovatieve Stockholm. Mode-, design- en restaurantconcepten gedijen hier als nooit tevoren.

Het is een plek waar creativiteit groeit en waar dromen en nieuwe ideeën worden gerealiseerd. Kortom de perfecte plek voor retailers om geïnspireerd te raken voor wat retail in de toekomst zal brengen.

Tijdens deze inspiratietour zal u als lingerie- en fashion retailer geïntroduceerd worden bij de meest toonaangevende retailconcepten, eten bij inspirerende restaurants en ook nog eens genieten van de lokale cultuur.

Bovendien is een extra workshop op 2 december inbegrepen om de bezochte concepten en ideeën concreet onder begeleiding te bespreken.

Voor 1.190 euro (ex. btw) per persoon geniet u als Mode Unie of Fedelin lid van een inspirerende en leerrijke tweedaagse reis door Stockholm. Niet-Mode Unie leden betalen 1.400 euro (ex. btw).

Meer weten of inschrijven?

Contacteer ons dan via info@modeunie.be

Inclusief

Ontbijt, lunch, diner, hotel, vlucht, professionele begeleiding en after-workshop. KMO-portefeuille is niet mogelijk voor deze tour. Mode Unie heeft hier daarom zelf al een korting in de prijs verrekend.

Details

Start:
18 November|08:00
End:
19 November|23:00
Event Category:

Registreren

Wees de eerste!

Algemene voorwaarden
Tribe Loading Animation Image