Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Marketingcongres ‘de nieuwe consument’

4 december|19:30 - 23:30

€50

Registreren

Wees de eerste!

Algemene voorwaarden
Tribe Loading Animation Image

Dat België blijft groeien in diversiteit kunnen we niet meer ontkennen. 1 op 5 consumenten heeft ondertussen een niet-Belgische achtergrond. Deze nieuwe consument wordt tot op vandaag echter dikwijls over het hoofd gezien of verkeerd benaderd. Nochtans zit in deze groeiende doelgroep consumenten heel wat potentieel. Hoe deze klanten best benaderen vloeit voort uit een specifieke kennis en begrip van de doelgroep.
Wie zijn deze consumenten, wat houdt hen bezig, wat is hun koopgedrag en hoe kan je ze het best benaderen, bedienen en aan uw winkel binden?

Hoe zorg je er als modeondernemer voor dat uw klantenbestand uitbreidt door deze nieuwe consument aan te spreken? Wat zijn succesverhalen binnen de sector en hoe pakken de ondernemers in kwestie dit precies aan?

Samen met Rachid Lamrabat van communicatiebureau TIQAH, gaan we dieper in op de kansen die deze nieuwe doelgroep voor uw winkel biedt en kijken we aan de hand van praktijkcases hoe ondernemers uit de sector hun marketing en communicatie hierop afstemden.

Noteer deze datum reeds in uw agenda, details over programma volgen!

Prijs?
Mode Unie leden nemen gratis deel! Niet-leden betalen 50 euro per persoon.

Gegevens

Datum:
4 december
Tijd:
19:30 - 23:30
Kosten:
€50
Evenement Categorie:

Locatie

FelixArchief
Oudeleeuwenrui 29
Antwerpen, België

Organisatoren

Mode Unie
Buurtsuper.be