Professionele winkelbeveiliging dankzij een 360° aanpak

Resatec helpt uw winkel groeien. Met slimme technologie, oplossingen op maat en een correcte service gaan we voor meer rendement per vierkante meter winkeloppervlakte. Dat doen we door het voorkomen en bestrijden van winkeldiefstal, door het verminderen van interne fraude (door eigen medewerkers), het aantrekkelijk en uitdagend presenteren van de koopwaar, het aanleveren van heldere data voor een efficiënt winkelbeheer en het vereenvoudigen en inzichtelijker maken van de logistieke ketting (supply chain).

Ledenvoordeel: 5% directe korting op de eindfactuur voor nieuwe klanten met een eerste order*
*Geldig vanaf factuurbedrag van €1.000,- excl. BTW en niet cumuleerbaar met andere acties.”

 www.resatec.be

POS & e-Commerce | Totaaloplossing Voor Retailers

Tilroy is specialist in kassa- & E-Commerce software voor winkels in de non-foodsector. De omnichannel oplossingen van Tilroy bieden retailers de mogelijkheid om hun klanten zowel offline als online een moderne en geïntegreerde service te bieden. Onze systemen worden gebruikt door retailers met één winkel tot winkelketens, zowel nationaal als internationaal. Met Tilroy, elke retailer omnichannel.

Ledenvoordeel: 2 maanden gratis gebruik van Tilroy bij een overeenkomst van 1 jaar.

 www.tilroy.com

Geniet van het Mode Unie voorkeurtarief bij Europabank!

Bent u lid van Mode Unie? Dan profiteert u van het voorkeurtarief van Europabank voor de verwerking van kredietkaartbetalingen. Een betaalterminal plaatsen is één zaak. U hebt echter ook een partner nodig die alle transacties met krediet- en gewone bankkaarten snel en betrouwbaar verwerkt. Europabank, dus. Klik hier voor meer info over betreffende het voorkeurtarief.

 www.europabank.be/nl/ondernemen

Mode shoppen in heel Vlaanderen

 www.cityfashion.be