“Ik vond het een erg leerrijke inspiratietour en ook de groep retailers was enthousiast. De prima Nederlandse ‘gastheren’ waren super begeesterde mensen waarbij veel inspiratie te rapen viel. Ze verwelkomden de groep uitbundig. De zaken die we bezochten waren enorm groot om zo maar even door te lopen. Het ging snel, maar wel interessant om te zien hoe veel mensen klaar zitten om (kleine) aanpassingen te doen, de pakjes voor online verkoop regelen en het fotoshoppen dat half aan de andere kant van de wereld gebeurt (bespaard tijd natuurlijk). We bezochten knappe en mooi ingerichte winkels. Het was ook tof hoe ze kleinere ondernemers ook een plaats gunnen om enige tijd een pop-up hoek in te richten. Kortom: een geslaagde kennismaking met de Mode Unie inspiratietrips!”- Eva’s Vicky Shoes

 

Bekijk hier de foto’s.