Betaal digitaal. Het nieuwe normaal?

Morgen 11 mei is het Digital Payment Day, de dag waarop de consument aangespoord wordt om cash geld achterwege te laten en digitaal te betalen. Want digitaal betalen is, met kaart of smartphone, snel, makkelijk en veiliger. Voor consument én handelaar.

Digital Payment Day is een initiatief van Febelfin, de Federatie van de financiële sector, en wordt ondersteund door heel wat partners uit de betaalwereld. Ook Europabank, officiële partner van Mode Unie, steekt haar schouders onder dit initiatief. Als enige Belgische bank die transacties met Visa en Mastercard zelf verwerkt, speelt Europabank een belangrijke rol in het elektronische betaalverkeer van handelszaken. Zij zorgen niet alleen voor de verwerking van deze kaarttransacties, maar ze helpen hun klanten ook met de juiste keuze voor hun betaaltoestellen.

Hebt u nog wat drempelvrees om in het digitale bad te springen? Neem dan zeker een kijkje op www.digitalpaymentday.be. Deze website legt op een duidelijke en ludieke manier alle digitale betaalmogelijkheden uit. Wil u meer weten over de betaaloplossingen van Europabank? Bekijk dit filmpje en u bent meteen mee!

Mode Unie ledenvoordeel

Mode Unie leden genieten bovendien van een exclusief voorkeurtarief bij Europabank. Contacteer Europabank via 09/224.74.07 of sales@europabank.be voor meer informatie!