De energiefactuur in je mode- of lingeriezaak weegt steeds zwaarder door, dat moeten we je waarschijnlijk niet vertellen. Je wil graag de energiefactuur een pak verminderen en wil misschien zelf groene stroom produceren. Mogelijk heeft je winkel een groot en nauwelijks beschaduwd dak, zodat er interessante mogelijkheden zijn om daarop zonnestroom te (laten) produceren. Waarschijnlijk zijn er veel leveranciers die je hier reeds voorstellen rond hebben gedaan, maar heb je als zaakvoerder te weinig kennis, tijd en middelen om door de bomen het bos nog te zien… Sinds kort biedt Mode Unie je hiervoor een oplossing!

Via onze samenwerking met Zero Emission Solutions – aangesteld door de Vlaamse Overheid – kan je al je vragen rond zonnestroom stellen, een pre scan laten opmaken voor je zaak en offertes laten vergelijken (van energieleveranciers voor PV-installaties en voor pistes voor externe voorfinanciering).

Interesse?

Neem dan contact op met aurelie.camps@modeunie.be. Zij brengt je in contact met Zero Emission Solutions zodat je meteen aan de slag kan!