Mode Unie ondersteunt het initiatief van UNIZO, Comeos en UCM en roept haar handelaars/klanten/leden op om mee te doen aan Weekend van de Klant op zaterdag 5 en zondag 6 oktober. Inschrijven op de website www.weekendvandeklant.be is volledig gratis. Als je inschrijft voor 15 september, krijg je daarbovenop een promotiepakketje toegestuurd met een affiche, raamstrook, raamsticker, ballonnen en attentiestickers. De ideale manier om al jouw klanten te informeren over jouw actie(s) tijdens Weekend van de Klant.

Op www.weekendvandeklant.be kun je ook digitaal promomateriaal downloaden om je nieuwsbrief, Facebook, website of andere communicatiemiddelen op te vrolijken. Materiaal zoals beachvlaggen, straatoverspanningen, … zijn beschikbaar in de webshop

Heb je nog vragen? Stel deze rechtstreeks via info@weekendvandeklant.be