Klaar om je eigen zaak te starten? Om van jouw geweldig idee, een concreet ondernemingsplan en op termijn een duurzame onderneming te maken, dien je heel wat stappen te doorlopen. Als je start met een eigen zaak is een goede voorbereiding absoluut cruciaal. Wij zijn er om jou door elke stap van het ondernemer worden te loodsen. Hoe?

Met deze UNIZO Starterstool natuurlijk!

Dat is onze gratis webapplicatie waarmee jij jouw ondernemingsplan kan opstellen, én altijd en overal kan raadplegen. Meer nog. Jouw familie, vrienden, boekhouder en eender welke andere adviseur ook. Als jij dat wil tenminste. Jij geeft hen toegang tot jouw ideeën, en zij geven online feedback. Download en meenemen naar de bank bijvoorbeeld? Ook dat kan. En tussen dat alles door ondersteunen we jou met praktijkvoorbeelden, handige tips, video’s… bij élke stap naar jouw onderneming. Succes!