Vanuit Mode Unie en UNIZO volgen wij de corona-maatregelen op de voet. Heb je vragen omtrent tijdelijke werkloosheid, personeel, richtlijnen,…, dan kan je steeds terecht op onderstaande infowebsite. Deze wordt telkens geüpdatet bij wijzigingen.

www.unizo.be/corona

Je kan als Mode Unie/UNIZO lid ook steeds terecht met specifieke vragen bij de Ondernemerslijn via 0800/20 750

WIST JE DAT
In de meeste gevallen kan je bij overmacht beter Tijdelijke Werkloosheid inroepen i.p.v. Technische Werkloosheid. Deze laatste is namelijk complex met een langere procedure. Tijdelijke Werkloosheid is makkelijk en snel in te roepen. Hier alle details: https://www.unizo.be/kan-ik-een-beroep-doen-op-tijdelijke-werkloosheid. Er staan ook de formaliteiten die je moet ondernemen om dit in orde te brengen bij de RVA.