De door de overheid genomen maatregelen rond het coronavirus treffen onze modesector hard. We krijgen heel wat vragen door van collega’s rond personeel, openingstijden en tegemoetkomingen vanuit de overheid.

Vorige week gaven we de laatste stand van zaken mee, dit blijven we doen van zodra we nieuwe informatie ontvangen. We verspreiden de info steeds onmiddellijk via www.facebook.com/modeunie en www.modeunie.be. Volg deze kanalen dus zeker voor meer informatie.

Graag geven we hieronder het antwoord op de meest gestelde vragen uit de sector (door er op te klikken krijg je het antwoord) en geven we mee welke bijkomende maatregelen wij met Mode Unie en UNIZO nog vragen.

Een overzicht van alle steunmaatregelen en antwoorden op de meest gestelde algemene vragen vind je op www.unizo.be/corona.
Heb je bijkomende vragen waarop je hierboven of via de website geen antwoord krijgt, contacteer ons dan zeker via ondernemerslijn@unizo.be of via 0800/20 750.

Het Mode Unie team
Isolde, Aurélie, Chiel en Yannick