Sinds 7 mei kan je als modehandelaar Werkbaarheidscheques gebruiken om de arbeidsomstandigheden in je winkel duurzaam te verbeteren. Als werkgever kan je, via deze maatregel, beroep doen op een mooie subsidie. Zo zal je uiteindelijk maar een zeer klein deel van de investering moeten dragen. Zeker de moeite dus om ons vrijblijvende te contacteren voor meer informatie via info@modeunie.be

Mode Unie werkte mee aan de ontwikkeling van verschillende modules die je kan aanbieden aan je personeel door gebruik te maken van de Werkbaarheidscheques. een overzicht:

Plezier op het werk, werkt
De plezierscan is de eerste fase van de praktijkgerichte opleiding voor medewerkers en leidinggevenden om het plezier op het werk te verhogen. Hoe kunnen we nu juist motivatie en plezier op het werk boosten? Plezier die zowel de klantentevredenheid, het absenteïsme en het verloop van uw personeel ten goede komt? De dag van vandaag is het vinden van de juiste medewerkers niet evident. Een goede medewerker gemotiveerd houden is ook vaak een uitdaging. PMO toont hoe je dit efficiënt kan aanpakken zodat zowel je werknemers als jijzelf hier beter van worden.
Meer info? Klik hier. 

Omgaan met stress
We vertrekken van de eigen, herkenbare situaties op de winkelvloer. Onze PMO expert, Marc Smits, gaat tijdens de opleiding op zoek naar de concrete stressbronnen om ze vervolgens onder controle te krijgen en op gepaste wijze te anticiperen.
Meer info? Klik hier.

Boost your energy
Tijdens deze interactieve opleiding gegeven door Domique Monami, worden praktische tips en tricks meegegeven gebaseerd op ervaring van de winkelvloer. Deze opleiding zal je helpen om efficiënter om te gaan met je eigen energie op de werkvloer maar ook privé. De sessie duurt 1u30 (kleine groepen van 2 tot 3 personen).
Meer info? Klik hier.

Voor meer info betreffende de subsidie en het aanbod van PMO, geef een seintje via info@modeunie.be