Dat de Week van de Belgische mode doorgaat van 12 tot 18 oktober, dat weet je ondertussen al. Dat we een samenwerking hebben met Nieuwsblad Magazine en dat we op zaterdag 10 oktober samen een themanummer brengen rond Belgische mode, dat is nieuw!

Net voor de Week van de Belgische mode van start gaat, brengen Nieuwsblad magazine en Sjiek, de weekendbijlage van Het Belang van Limburg, een themanummer uit rond Belgische mode. Belgische modemerken, retailers, nieuwe concepten en trends, influencers, stijltips: alles wat met Belgische mode te maken heeft komt aan bod.

Twee pagina’s lang brengen we onder de vorm van een interview met Virginie Claes het verhaal van de WVDBM. Hier geven we mee wat het doel van de actie is en waarom Belgisch en lokaal kopen belangrijk is. Teven zetten we de limited edition tas in de kijker.

Adverteren aan scherpe prijzen – ook regionaal? Dat kan!
Binnen de deal die WVDBM sloot met Nieuwsblad magazine en Sjiek onderhandelden we ook scherpe advertentietarieven voor jou als deelnemer.

Verschillende formules zijn mogelijk: adverteren in Nieuwsblad Magazine, in Sjiek, de combinatie van de twee én je kan zelfs kiezen om regionaal te adverteren in plaats van over gans Vlaanderen.

Interesse?
Geef dan een seintje via info@modeunie.be en we bezorgen u de tarieven en brengen u in contact met Nieuwsblad Magazine en/of Sjiek.

Als Mode Unie/Creamoda lid neem je gratis deel aan de actie. Geen lid en toch deelnemen? Dat kan! Niet-leden nemen deel voor 150 euro (excl. BTW). Meer info? info@modeunie.be of 02/21 22 622!