Van 12 tot 18 oktober gaat de tweede editie van de Week van de Belgische mode  door. Dit initiatief zou niet mogelijk zijn zonder de ondersteuning van een aantal partners.

Vandaag stellen we u graag de eerste trotse partner voor: Lightspeed

Lightspeed gelooft dat ondernemen voor iedereen is. Daarom helpt hun retail kassasoftware zelfstandige ondernemers om efficiënter te werken, datagedreven beslissingen te nemen en een persoonlijke ervaring te creëren voor hun klanten.De omnichannel oplossing van Lightspeed zorgt ervoor dat je eenvoudig je fysieke modewinkel en webshop vanuit één centrale plek kunt beheren, terwijl de rapportagefunctie direct inzicht biedt in waar jeuw omzet vandaan komt – en waar je het laat liggen. Beloon en behoud je klanten met Lightspeed Loyalty, en beheer je verschillende locaties vanuit dezelfde backend.

Een modern kassasysteem doet meer dan alleen het afrekenen van producten. Het helpt met het optimaliseren van uw processen en het verder uitbreiden van uw onderneming!

Klik hier voor alle info.