Mode Unie volgt permanent verschillende lobbydossiers op om ervoor te zorgen dat jij als zelfstandige moderetailer zo goed mogelijk ondersteund wordt. Rond het dossier solden krijgen we heel wat vragen binnen. Op heden is de timing van de wintersolden nog onduidelijk.

We zijn ons goed bewust van het feit dat er nood is aan uitsluitsel hierrond zodat jij als modehandelaar duidelijkheid krijgt. Daarom organiseerden we eerder een ruime bevraging binnen de modesector rond dit thema via e-mail, social media en onze website met zeer veel respons. Op die manier zien we hoe jij als modehandelaar aankijkt ten opzichte van de verschoven zomersolden en wat je mening is rond een mogelijke verschuiving van de wintersolden naar februari.

Heb je onze eerdere mail en communicatie van 30 september hierrond gemist en vul je de enquête graag nog in? Dat kan uiteraard! Hoe meer modehandelaars de enquête invullen, hoe beter het zicht op de antwoorden uit de sector.

Stuur de enquête zeker ook door naar collega ondernemers zodat iedereen op de hoogte is.

Vulde je de enquête al in dan hoef je dit geen tweede keer te doen, je resultaten zijn geregistreerd.

Vul hier de enquête in