Met de werkbaarheidscheque van het Departement Werk en Sociale Economie, kan je tot 10.000 euro steun krijgen om de arbeidsomstandigheden in je modewinkel te verbeteren. In tijden waarin het coronavirus stevig heeft ingehakt op ons mentale welzijn, is ondersteuning van je werknemers cruciaal. Heel wat medewerkers piekeren immers meer, slapen slechter, voelen zich eenzamer en dat kan doorwegen op hun prestaties in de winkel. Extra aandacht voor hun welzijn is dus zeker welkom!

PMO, het opleidingsinstituut van Mode Unie, ontwikkelde hiertoe enkele begeleidingstrajecten voor winkelmedewerkers. De modules ‘Plezier op het werk, werkt!”, “Omgaan met stress” en de “Corona stress scan” komen in aanmerking voor deze subsidiemaatregel.

De werkbaarheidscheques zijn een interessant middel om extra te investeren in de mentale veerkracht bij uw medewerkers. Daar worden niet enkel zijzelf, maar ook het team binnen je modewinkel beter van.

Neem contact op met collega Wendy Labie van PMO, zij geeft je alle uitleg hieromtrent: wendy.labie@pmocvba.be.

Neem zeker ook een kijkje op www.pmocvba.be voor een overzicht van alle opleidingen.