Beste moderetailer,

Vrijdagavond kreeg onze sector het loodzware nieuws dat we voor een tweede keer de deuren moeten sluiten. Een nieuwe mokerslag voor onze sector die al bijzonder zwaar getroffen is. Aan media en politici gaven we deze boodschap mee en hij kreeg ook veel gehoor.

Vorige week rondden we onze enquête betreffende de solden af. 612 unieke respondenten uit alle verschillende mode subsectoren vulden de enquête in, waarbij 72,5 % aangaf de wintersolden te willen verschuiven. 25,2 % wil geen verschuiving, 2,3 % gaf aan geen mening te hebben.
Omdat de situatie in de modesector sinds vandaag drastisch veranderd is, doen we graag een nieuwe bevraging.

Bevoegd minister Clarenval verwacht hierover deze week uitsluitsel. We vragen je dan ook de enquête zo snel mogelijk in te vullen en ook zo breed mogelijk door te sturen naar al je collega modehandelaars.
Donderdag 5 november om 12u sluiten we de enquête af.

Geef ons opnieuw jouw mening mee en help ervoor te zorgen dat de enquête zo breed mogelijk verspreid wordt.

Vul hier de nieuwe enquête in