Welke nieuwe verkoopkanalen kan je als modewinkelier aanboren? Hoe kan je je offline en online verkoop meer op elkaar afstemmen? Wat zijn de mogelijkheden van social selling? Hoe zorg je ervoor dat klanten de weg naar je online modewinkel vinden?

Als Mode Unie lid kan je hiervoor gratis terecht bij UNIZO voor een individuele begeleiding rond deze thema’s. Gespecialiseerde ondernemersbegeleiders gaan met jou aan de slag om te bekijken hoe jij van jouw modezaak een online succesverhaal kan maken. Zo ben jij de coronacrisis net iets slimmer af!

Interesse? Schrijf je in!

Wat mag je verwachten?

Je coach start met een analyse van jouw situatie waarin de pijnpunten van je modezaak blootgelegd worden. Waar worstel je mee? In welke mate ben je al online actief? Wat zijn de mogelijke pistes om verder te gaan? Samen met je coach stippel je jouw vervolgtraject uit in functie van je specifieke noden.

We inspireren je met verschillende online informatiesessies om je kennis rond e-commerce, sociale media, contentmarketing etc bij te spijkeren. Wat is omnichannel? Hoe doe ik aan social selling? Welke mogelijkheden bieden SEO en SEA?

In een persoonlijk adviesgesprek zetten we jouw mogelijkheden uit in een concreet actieplan. Tenslotte neemt je coach enkele weken later contact met je op om te polsen hoever je staat met de uitwerking van je plannen. Heb je nog andere begeleidingsnoden? Dan verwijst de coach jou door naar relevante opleidingen, activiteiten, sectororganisaties en andere partners die voor jou van belang kunnen zijn!

Hoeveel kost het?

Dankzij de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen biedt UNIZO het volledige begeleidingstraject gratis aan.

Kan je niet wachten om te zien hoe het met jouw zaak gesteld is op online vlak? De e-scan geeft jou al een idee! Doe de e-scan!