Ikkoopbelgisch.be verzamelt de leukste Belgische kerstcadeaus voor verschillende types en budgetten. 

2020 was het jaar dat we massaal onze lokale modehandelaar (her)ontdekten. En dat is maar goed ook: lokale modehandelaars hebben naast een uitstekende service ook een pak mooie en originele producten te bieden. Ikkoopbelgisch.be helpt de consument om ook deze eindejaarsperiode de Belgische kaart te blijven trekken. Van 1 tot en met 24 december inspireert het platform elke dag met een gift guide vol lokaal moois. Want #ikgeefbelgisch en #ikkrijgbelgisch zijn nu meer dan ooit aan de orde!

In juni dit jaar werd ikkoopbelgisch.be vernieuwd om het de consument nog gemakkelijker te maken om Belgische merken en producten te ontdekken, te delen én te kopen, in de winkel of online. Met meer dan 2000 merken in verschillende categorieën kan de zoektocht naar het geknipte Belgisch kerstcadeau alvast goed starten! Daarom telt ikkoopbelgisch.be vanaf 1 december af naar kerst met een dagelijkse gift guide.

#ikgeefbelgisch 

Heb je bij het kerstlijstjes trekken de naam geloot van een wielerfan, knutselaar of een koffie-addict? Wat het budget ook is, er is voor elk wat wils in één van de 24 gift guides.

#ikkrijgbelgisch 

Kerst is niet alleen het uitgelezen moment om vrienden en familie te verwennen met cadeautjes van hier, maar ook om zélf je hart op te halen. Stel je wishlist met lokale cadeaus samen op ikkoopbelgisch.be en deel deze met #ikkrijgbelgisch. Want #ikkrijgbelgisch, da’s een driedubbele win voor de gulle gever, de tevreden ontvanger én voor het Belgische merk dat je pakje mag maken.

Ontdek alle inspiratie via:
www.ikkoopbelgisch.be
https://www.facebook.com/ikkoopbelgisch.jachetebelge/
https://www.instagram.com/ikkoopbelgisch.be/