Er is de laatste maanden bijzonder veel veranderd en het is koffiedik kijken hoe de consument de komende tijd liefst zal shoppen. Één ding is zeker: we moeten samenwerken en elkaar steunen om hoofd te bieden aan de concurrentie!

Daarom heeft onze partner CooCooShop hun consumenten site www.CooCooShoppers.com ontwikkeld die nu ook voor leden van Mode Unie beschikbaar is.

Speciaal aan de site is dat je (potentiële) klanten je winkel online kunnen bezoeken en een online een productkeuze kunnen maken. De klant bestelt en gaat naar je winkel om het artikel op te halen. In de winkel, of aan de deur van de winkel, betaalt de klant waarna hij het artikel mee kan nemen. De perfecte oplossing om de binding met je klanten te hebben en te onderhouden als je liever geen online verkoop aan biedt. U betaalt geen provisie op de verkopen!

Hoe kan je profiteren van deze site?

Reageer op dit bericht via elsie@coocooshop.com. Je ontvangt daarna de instructies om je in te schrijven. Indien je daarbij hulp nodig hebt kan je steeds contact met ons opnemen.

Speciale aanbieding voor leden van Mode Unie.

Voor leden van Mode Unie is www.CooCooShoppers.com gratis tot en met 31 maart 2021. Daarna betaalt u € 25,- (excl. btw ) per winkel per maand voor het gebruik van de site. Je betaalt geen provisie op de verkopen!