Het voorbije jaar was bijzonder moeilijk voor alle ondernemers in horeca en retail en ook 2021 zorgt voor nieuwe uitdagingen. Hoe pak je het allemaal aan? Hoe ga je verder?

Op zoek naar inspiratie en good practices om je onderneming te heroriënteren? Investeer in je kennis en volg een van onderstaande online webinars

GRATIS PUURGENT ONTBIJTWEBINAR: Digitale transformatie in de retail (ism Hogeschool PXL)
Maandag 1 maart 9-10u – online via Microsoft Teams

De consument vandaag de dag is gedigitaliseerd. Jouw winkel ook?

De fysieke winkel blijft in de toekomst een sterk verkoopmedium, maar de invulling wijzigt: van een klassieke verkoopplaats naar een soort showroom, waar beleving en service – op maat van een veeleisende, digitaliserende klant – belangrijker worden.

Deze sessie gaat in op de recente trends en ontwikkelingen in de retail: Hoe ziet de klantenreis vandaag uit? Hoe kan je – ook met een beperkt budget – toch impact bereiken bij jouw (digitale) klant? Wat zijn de concrete toepassingsmogelijkheden en voordelen van retailtechnologie voor mijn fysieke winkel?

Schrijf je snel in en ontvang ook een koffie- of theepakket om de dag goed in te zetten.

Expert: Hermien Raedts (expertisecentrum Innovatief Ondernemen – Hogeschool PXL Research), verbonden aan het door VLAIO gesubsidieerd onderzoeksproject “Digitale transformatie van de fysieke winkel”.

Programma

9u00: Verwelkoming door PuurGent
9u10 – 9u40: Digitale transformatie in de retail
9u40: Vragenronde
10u00: Einde

Praktisch

Schrijf u hier in.

Enkele dagen voor het webinar ontvang je een bevestigingsmail met daarin de deelneemlink via Microsoft Teams. Houd ook je brievenbus in de gaten, want een koffie- of theepakket komt jouw richting uit.