Ben jij actief in de mode? Ontmoet dan jouw toekomstige zakenpartner op de allereerste editie van Fashion Match Supply 2021. Dit digitaal event gaat door van 26 t.e.m. 30 april en wordt georganiseerd door ZENIT en Enterprise Europe Network.

Het hele gebeuren staat in het teken van de toeleveringsketens in de modebranche, logistiek, productie en textielopvolging.

Je kan er interessante workshops, lezingen en discussies bijwonen over diverse onderwerpen zoals productie, sourcing, e-commerce en logistiek, duurzame textielproductie en de toeleveringsketens in de mode-industrie.

Tenslotte is er natuurlijk de matchmaking sessies waar je naar hartenlust kan netwerken.

Voor meer informatie kan je terecht op deze link:

Fashion Match Supply 2021 – Enterprise Europe Network Vlaanderen (enterpriseeuropevlaanderen.be)

Of Fashion Match Supply 2021 – Info (b2match.io)