Wil jij deel uitmaken van het grootste online Fashion Revolution Week evenement van 2021?

Join the club op donderdag 22 april voor de online Fashion Community Night. Samen met andere bezielers van de mode industrie breng je jouw donderdagavond leerrijk door met interessante panelgesprekken. Wil jij nieuw opkomend circulaire ontwerptalent ontdekken? Of wil jij connecteren met zowel ontwerpers, retailers en andere belangrijke spelers in het duurzame modelandschap? Schrijf je dan via deze link.

De planning voor de avond

18.45u: START MET SELF-SERVICE APERO

Helaas kunnen we je niet live een drankje aanbieden, maar kraak gerust een fles van je favoriete apero voor een gezellige avond samen.

19.10u: PANELS EN LEZINGEN

  1. Panel over de haalbaarheid van de nieuwe wetten inzake de uitgebreide producentenverantwoordelijkheid en due diligence op het gebied van mensenrechten vanuit het oogpunt van vakbonden, retail en producenten. (ENG) door Schone Kleren Campagne, Fairtrade Belgium en COSH!
  2. Panelgesprek voor retailers over ‘de gevolgen van COVID voor trends in de mode retail sector, alsook de opportuniteiten en kansen die de nieuwe vraag naar diversiteit met zich meebrengen.

20.00u: PREMIERE ‘IT’S SHOWTIME’

Na de lezingen en panels, presenteren we “It’s Showtime” waarin we 7 opkomende circulaire Belgische ontwerpers aan jullie voorstellen. Bekijk hier alvast de behind the scenes van de opnamedag mét hun betrokken sponsors.

20.20u: NETWERKEN MET CONVERSATION STARTER

Om de avond af te sluiten, heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan ons netwerk event via Conversation Starter. Dit gedeelte is beperkt tot 100 personen en gratis voor (merken/winkels/producenten) leden van de organiserende partners.

Meer info? Via deze link!

Bekijk hier het event op Facebook