Om ons lobbywerk nog sterker te kunnen onderbouwen, vragen we je deze enquête in te vullen. Door de nieuwe maatregel van het winkelen op afspraak blijven onze modewinkels leeg, is de omzet dramatisch laag en wordt de situatie voor de ganse sector nog moeilijker. Daarbovenop werd het ons beloofde dubbel overbruggingsrecht schaamteloos en zonder enige uitleg, ingetrokken.

Met de cijfers van deze enquête trekken we dit weekend opnieuw naar de pers en naar de bevoegde kabinetten. Hiermee zetten we extra druk om onze eis voor het krijgen van dubbel overbruggingsrecht kracht bij te zetten en ook om aan te tonen dat we zo snel mogelijk opnieuw op een normale manier onze deuren moeten kunnen openen. Hoe meer we de problematiek van onze sector naar voor kunnen schuiven, hoe meer kans dat we onze eisen binnen halen.

Alvast bedankt om ons lobbywerk mee te ondersteunen door het invullen van deze enquête!

Vul hier de enquête in

Samen sterk – ook wat betreft het bundelen van de cijfers voor onze dossiers!