Sinds zaterdag 27 maart moeten modehandelaars verplicht op afspraak verkopen. Omdat heel wat consumenten nog vragen hebben over hoe een afspraak gemaakt kan worden en hoe dat shoppen op afspraak verloopt, maakte Mode Unie een ludiek filmpje waarin Loes Van Den Heuvel aantoont dat shoppen op afspraak bijzonder makkelijk kan.

Een afspraak maken kan digitaal, per telefoon of aan de deur, shoppen kan met twee en je kan zolang winkelen als je wil. Het hoeft dus geen drempel te zijn als het in feite zeer makkelijk kan!

Omdat modehandelaars na twee bijzonder slechte seizoenen opnieuw hun verkoop terug zien vallen door de nieuwe maatregel, roept Mode Unie op massaal lokaal te kopen. “We vragen de consument op om hun favoriete modehandelaars te blijven ondersteunen door lokaal te winkelen. Dat komt immers ook de consument ten goede want zo blijven zelfstandige modezaken, die zorgen voor heel wat diversiteit en werkgelegenheid, verder bestaan”, aldus Isolde Delanghe, directeur Mode Unie.

Help onze boodschap verspreiden en deel het filmpje op je social media!

Klik hier om het volledige filmpje te bekijken