Om ons lobbywerk en de gesprekken die we volgende week hebben met ministers en kabinetten nog sterker te kunnen onderbouwen, vragen we je deze enquête in te vullen. Door het afspraakshoppen bleven modewinkels leeg, was de omzet dramatisch laag en werd de situatie voor de hele sector nog moeilijker. Daarbovenop werd het ons beloofde dubbel overbruggingsrecht schaamteloos en zonder enige uitleg, ingetrokken.

Met de cijfers van deze enquête trekken we maandag opnieuw naar de pers en naar de bevoegde kabinetten. Hiermee zetten we extra druk om onze eis rond het krijgen van dubbel overbruggingsrecht kracht bij te zetten en ook om extra steunmaatregelen, zoals een verhoogde fiscale aftrek voor stockoverschot veroorzaakt door het afspraakshoppen, alsook een gradueel systeem voor het Vlaams Beschermingsmechanisme, erdoor te krijgen. Hoe meer we de problematiek van onze sector naar voor kunnen schuiven, hoe meer kans dat we onze eisen binnen halen.

Samen sterk – ook wat betreft het bundelen van de cijfers voor onze dossiers!

Vul hier de enquête in over shoppen op afspraak

 

Alvast bedankt om ons lobbywerk mee te ondersteunen door het invullen van deze enquête!