Corona zette ons leven grondig op zijn kop en beïnvloedt momenteel alle aspecten van ons welzijn: de crisis weegt zowel emotioneel, fysiek, economisch, als sociaal en psychologisch zwaar door. Het is dan ook niet gemakkelijk om jezelf én je team gemotiveerd te houden. Hoe blijf je in deze aanhoudende coronacrisis zelf gemotiveerd en hoe zorg je er voor dat ook je team de moed én zin erin blijft houden?

Mode Unie geeft je tijdens dit interactief webinar concrete tips & tricks om je eigen plezier en dat van je team te boosten zodat de motivatie en de zin om er elke dag voor te gaan erin blijft. Ook komen verschillende mode ondernemers aan bod die een getuigenis meegeven van hetgeen zij zelf meemaken in hun zaak en hoe zij omgaan met het motiveren van zichzelf en hun team.

Yvan Dierckxsens, PMO trainer en expert in plezier en motivatie, geeft je tijdens dit 60 minuten durend webinar de handvaten om zowel je eigen plezier als het plezier van je medewerkers te boosten.

Wat komt aan bod?
• Wat zijn de 7 factoren, de 7 P’s die plezier beïnvloeden?
• Hoe kan je positiever worden en de kracht van de ons omringende negativiteit verminderen?
• Hoe kun je zelf meer energie en veerkracht opbouwen?
• Hoe kan je je nog sterker verbinden met je medewerkers?

Wanneer?
Donderdag 6 mei – van 19.30u tot 20.30u – via Zoom

Voor wie?
Exclusief (en gratis) voor Mode Unie en Fedelin leden en partners

Schrijf je in via deze link

Wie is Yvan Dierckxsens?
Yvan is Chief Energy Officer van Idea 4U is de expert van PMO in plezier en motivatie. Hij heeft meer dan 2500 pleziergesprekken gevoerd met winkelverantwoordelijken en medewerkers in de retail om hun plezier te versterken.Yvan heeft een jarenlange ervaring als succesvolle manager in de HR sector. Als CEO van Unique werd Unique 5 X verkozen tot Best Employer. Hij behartigde als voorzitter eveneens de belangen van Federgon, de Belgische HR federatie.
Zijn passie en missie? Mensen inspireren, energie en de sleutels geven tot meer plezier en succes in hun leven.