Mode Unie organiseert op dinsdagavond 18 mei een tweede online ervaringsuitwisseling onder mode- en lingeriedetaillisten. In groepen van vijf tot maximum zeven mode ondernemers krijg je op deze manier opnieuw de kans om met collega’s ervaringen uit te wisselen rond thema’s zoals algemene verkoop, aankopen, social media, stock, personeel,.. Je kan ervoor kiezen om ervaring uit te wisselen met collega’s uit dezelfde subsector (dames/heren/kinderen – lingerie – schoenen) of je kan ervoor kiezen om in een gemengde groep ervaringen uit te wisselen. Daarnaast krijg je op voorhand de mogelijkheid om topics mee te geven zodat we deze verder uit kunnen diepen. Elke groep wordt begeleid door Mode Unie en haar bestuursleden.

Op deze manier wil Mode Unie je in contact brengen met collega’s uit de sector. Het is voor ieder van ons een bijzonder moeilijk jaar geweest en we merken dat de nood om hierover ervaring uit te wisselen groot is. We kampen allen met een gelijkaardige problematiek en als we de krachten bundelen en ervaring uitwisselen komen we hier met z’n allen sterker uit! #samensterk

Wil je deelnemen? Geef dan via onderstaande link aan bij welke groep je aan wil sluiten en of je topics naar voor wil schuiven.

Schrijf je hier in