Samen op zoek naar authentiek ondernemerschap! Een 3-daags ondernemersprogramma rond het doorbreken van routine en het bekomen van meer veerkracht en wendbaarheid

Hoe meer de consument wordt geconfronteerd met een grootschalig en online aanbod, hoe meer hij op bepaalde momenten hunkert naar een persoonlijke aanpak. Familiale bedrijven gooien zichzelf met passie in de strijd om klanten te behagen en medewerkers te coachen. Hoe slaag je erin om, dag in dag uit, het beste van zichzelf geven zonder tegen die spreekwoordelijke muur te botsen? PMO, het trainingscenter van Mode Unie ontwikkelde een uniek programma waarbij 3 ervaren trainers nieuwe leiderschapsinzichten geven rond doorbreken van routine, stellen van doelen, veerkracht en wendbaarheid. Deze 3-daagse vindt plaats van zondag 26 september tot en met dinsdag 28 september in het luxueuze Hubermont Space for Development (La Roche – Ardennen).

EXCLUSIEF LEDENVOORDEEL: deze 3-daagse opleiding wordt voor slechts €630 pp. (excl. Btw) aangeboden. Je betaalt enkel de verblijfkosten en maaltijden. Inschrijvingen bij wendy.labie@pmocvba.be

Klik hieronder voor het volledige programma

Hubertmont_A4_v6