Na het uiterst succesvolle webinar met Yvan Dierckxsens rond zelf- en teammotivatie, organiseert Mode Unie op 8 juli een vervolgsessie. Nam je als modehandelaar deel aan de sessie van 6 mei, dan krijg je nu naast een nieuwe motivatieboost ook heel wat extra informatie mee. Volg je dit seminarie voor de eerste keer, bereid je dan voor op een hyper enthousiaste spreker, live polls, informatie waar je écht wat aan hebt en mee aan de slag kan én een goed gevoel voor de rest van de week.

Hoewel betere tijden nu eindelijk écht in zicht zijn, beïnvloedt corona ons leven nog steeds op alle aspecten van ons welzijn: de crisis weegt zowel emotioneel, fysiek en economisch, als sociaal en psychologisch zwaar door. Hoe blijf je in deze tijden zelf gemotiveerd en hoe zorg je ervoor dat ook je team de moed erin blijft houden?

Mode Unie geeft je tijdens dit interactief webinar concrete tips & tricks om je eigen plezier en dat van je team te boosten zodat de motivatie en de zin om er elke dag voor te gaan erin blijft. Ook komen verschillende mode ondernemers aan bod die een getuigenis meegeven van hetgeen zij zelf meemaken in hun zaak en hoe zij omgaan met het motiveren van zichzelf en hun team.

Yvan Dierckxsens, PMO trainer en expert in plezier en motivatie, geeft je tijdens dit 60 minuten durende webinar de handvaten om zowel je eigen plezier als dat van je medewerkers te boosten.

Wat komt aan bod?
• Hoe kan je best stoppen met piekeren?
• Hoe geef je feedback op een positieve manier?
• Hoe ga je om met kritiek van je collega’s en klanten?
• Hoe kan je succes en je dromen waarmaken?
• Wat is het mooiste cadeau dat je kan geven aan je team?
• Hoe kan je meer energie uitstralen en zo je team en klanten positief beïnvloeden ?

Wanneer?
Donderdag 8 juli – van 19.30u tot 20.30u – via Zoom

Voor wie?
Exclusief (en gratis) voor Mode Unie en Fedelin leden en partners

Wie is Yvan Dierckxsens?
Yvan is Chief Energy Officer van Idea 4U is de expert van PMO in plezier en motivatie. Hij heeft meer dan 2500 pleziergesprekken gevoerd met winkelverantwoordelijken en medewerkers in de retail om hun plezier te versterken.

Yvan heeft een jarenlange ervaring als succesvolle manager in de HR sector. Als CEO van Unique werd Unique 5 X verkozen tot Best Employer. Hij behartigde als voorzitter eveneens de belangen van Federgon, de Belgische HR federatie.
Zijn passie en missie? Mensen inspireren, energie en de sleutels geven tot meer plezier en succes in hun leven.

 

Schrijf je hier in