Naar aanloop van de start van de zomersolden organiseert Mode Unie een bevraging waar jij als modehandelaar anoniem je mening mee kan geven. Graag horen we hoe de verkoop dit seizoen was, voor welke problemen je nog staat en hoe Mode Unie je hier in kan ondersteunen.

Met deze cijfers wil Mode Unie het beleid wijzen op de blijvende moeilijkheden die we in onze sector ervaren. Op deze manier blijven we de modesector hoog op de politieke agenda houden. Vul onze enquête in en ondersteun ons om jouw belangen te verdedigen. Hoe meer mode ondernemers de enquête invullen, hoe sterker onze dossiers. Alvast bedankt daarvoor!

Alvast bedankt om ons lobbywerk mee te ondersteunen door het invullen van deze enquête!

Vul hier de Mode Unie pre-solden enquête in!

Samen sterk – ook wat betreft het bundelen van de cijfers voor onze dossiers!