Onze wereld verandert razendsnel, is ongelooflijk complex en de concurrentie groeit elke dag. De tijd van de schijnbaar alleswetende en alleskunnende CEO is voorbij. Leiderschap wordt voortaan gedeeld en de beslissingsmacht wordt voor een groot stuk naar de frontlinie van de organisatie gekanteld.

Zijn leidinggevenden daarmee overbodig geworden? Allesbehalve … Zij waken over de koers die het schip uitvaart en zorgen dat eenieder op zijn volle kracht wordt uitgespeeld, om samen de gedroomde bestemming te bereiken.

Het zakboekje ‘Waarom nieuwe leiders geen baas spelen’ van auteur Luc Ardies beschrijft vijf eigenschappen van nieuwe leiders, die leren loslaten om de belangrijkste zaken steviger vast te pakken.

‘Waarom nieuwe leiders geen baas spelen’ is hét instrument om jouw medewerkers tot co-leiderschap te stimuleren.’

Het is het vierde zakboekje in de reeks ‘Het ABC van het nieuwe werken’ waarin Luc Ardies telkens vertrekt van een beproefd wetenschappelijk model en dat vertaalt in duidelijke praktijkvoorbeelden.

Je leest ze allemaal uit in telkens minder dan dertig minuten! Ideaal voor kmo-zaakvoerders en andere leidinggevenden die dagelijks worstelen met veel uitdagingen en weinig tijd.

Over de auteur

Luc Ardies oefent al meer dan twintig jaar managementfuncties uit bij ondernemersorganisatie UNIZO en Buurtsuper.be.

Daarnaast is hij oprichter en voorzitter van de cvba Personeels- en Management Opleidingen (PMO cvba).

De boekjes bestellen kan eenvoudig via de site van lannoo.be of stuur een mailtje naar aurelie.camps@modeunie.be