Wat houdt de coronapremie precies in?

Net zoals de consumptiecheque is de coronapremie in circulatie gebracht om de Belgische economie te ondersteunen. Wij willen ervoor zorgen dat de Belgen weer uit hun huis komen en hun welverdiend geld uitgeven bij de lokale handelaars.

Met dit extralegaal voordeel dat 100% aftrekbaar is kunnen werkgevers hun werknemers bedanken voor hun inzet en loyaliteit tijdens de coronacrisis

Waarom is de coronapremie voor mij?

Deze cheques zijn speciaal in circulatie gebracht om u als handelaar te ondersteunen! Bovendien zijn deze cheques maar tijdelijk geldig en moeten ze uitgegeven worden bij een fysieke handelaar waardoor u hier meer baat aan hebt.

Waarom zou ik Monizze aanvaarden?

Monizze is de enige speler die een 100% digitale oplossing aanbiedt waardoor u niet geconfronteerd wordt met problematieken van niet-terugbetaling van papieren cheques wegens verlies via de post, beschadigde & vervallen cheques.

Daarbovenop neemt Monizze rechtstreeks contact op met uw terminalleverancier om de aansluiting in orde te brengen. Hiermee faciliteren wij uw leven en hebt u geen last van administratieve rompslomp.

Wat gaat mij dat kosten?

  • Activatiekosten = 0€
  • Abonnementskosten = 0€
  • Transactiekosten =
  • Food: 1,5%
  • Non-food: 2,75%

Concreet betekent dit dat u NOOIT een cent zal betalen tenzij er een transactie wordt uitgevoerd!

MONIZZE KIEZEN = NIKS TE VERLIEZEN

Hoe kan ik deze cheques aanvaarden?

Indien u al klant bent van Monizze hoeft u helemaal niets te doen!

Moest u nog geen klant bent kan u op de onderstaande link klikken om een aanvraag op te sturen.

> Ik sluit mij aan.

Vervolgens zal Monizze rechtstreeks contact opnemen met uw terminalleverancier om alles binnen 10 werkdagen in orde te brengen.