Dit najaar, op 15-16 en 22-23 november, nemen Nightingale en Mode Unie je mee op uitstap naar de Britse fashion- en designhoofdstad Londen. Tijdens onze London Inspiration Tour 2021 maken leergierige fashion- en lingerieretailers kennis met de nieuwste inspirerende retailconcepten. Onder begeleiding van Stijn Nachtergaele, Founder & Chief Visionary Officer van Nightingale, het progressief Antwerps marketing- en communicatiebureau en An Bogaerts, Belgisch lifestylejournaliste, ontdekken deelnemers de meest innovatieve design- en foodconcepten die retail in deze metropool te bieden heeft. Na het succes van de 2019 Stockholm Inspiration Tour zijn we klaar om je opnieuw onder te dompelen in de wereld van creatieve en progressieve retail, dit keer in London.

Data:

Lingerie inspiratietrip: 15-16 november

Fashion inspiratietrip: 22-23 november

Praktisch:

1.250 euro per persoon (excl. btw). Na ondersteuning wordt dit 1.070 euro netto (excl. btw) voor Mode Unie-leden

Met wat rekening houden bij reizen naar Londen?

Wat zijn de regels betreffende reizen naar Verenigd Koninkrijk? Tot 4 oktober werkt het VK met landen-kleurcodes, maar vanaf 4 oktober worden de regels een pak soepeler.

Indien België bij vertrek niet op de rode lijst staat – en daar gaan we van uit – dan moet je als deelnemer volgende zaken in orde hebben:

  • Je hebt een geldig (datum checken!) internationaal paspoort nodig. Vraag dit tijdig aan bij je gemeente, de verwerking kan een week duren.
  • Je bent minstens 14 dagen volledig gevaccineerd en hebt daar het bewijs van nodig via de Covid safe app
  • Je hebt het EU digitaal paspoort mee – te downloaden via www.mijngezondheid.be. (soms zijn er problemen met de versie op gsm, dan gebruik je beter je pc om het paspoort te downloaden). Je print dit voor de zekerheid best af, dan heb je ook bij lege batterij het bewijs mee

Wanneer je gevaccineerd bent heb je geen negatieve test meer nodig bij vertrek, moet je geen Passenger Locator Form (PLF) invullen en moet je ook niet in quarantaine. Deze strenge regels vervallen vanaf maandag 4 oktober.

Indien je niet gevaccineerd bent moet je – voorlopig nog – 10 dagen in quarantaine bij het binnenkomen van het VK. Ben je nog niet gevaccineerd en ben je ingeschreven, geef ons dan een seintje per kerende.

Wil je meer informatie? Dan kan je steeds terecht op de site van Buitenlandse zaken of op de infosite van het VK.

Heb je hier nog vragen over, aarzel niet om ons te bellen op 02 21 22 622 of te mailen via info@modeunie.be.

Inschrijvingen via info@modeunie.be