Dit najaar, op 15-16 en 22-23 november, nemen Nightingale en Mode Unie je mee op uitstap naar de Britse fashion- en designhoofdstad Londen. Tijdens onze London Inspiration Tour 2021 maken leergierige fashion- en lingerieretailers kennis met de nieuwste inspirerende retailconcepten. Onder begeleiding van Stijn Nachtergaele, Founder & Chief Visionary Officer van Nightingale, het progressief Antwerps marketing- en communicatiebureau en An Bogaerts, Belgisch lifestylejournaliste, ontdekken deelnemers de meest innovatieve design- en foodconcepten die retail in deze metropool te bieden heeft. Na het succes van de 2019 Stockholm Inspiration Tour zijn we klaar om je opnieuw onder te dompelen in de wereld van creatieve en progressieve retail, dit keer in London.

Data:

Lingerie inspiratietrip: 15-16 november

Fashion inspiratietrip: 22-23 november

Praktisch:

1.250 euro per persoon (excl. btw). Na ondersteuning wordt dit 1.070 euro netto (excl. btw) voor Mode Unie-leden!

Inschrijvingen via info@modeunie.be