Ga jij ook mee met collega-modewinkeliers op inspirerende tweedaagse in midden-Holland? We hebben nog enkele plaatsen vrij! In samenwerking met en onder begeleiding van de Nederlandse collega’s van INRetail worden we uitgenodigd bij verschillende Nederlandse succesvolle mode retailers. De zelfstandige winkeliers ontvangen ons met hun ervaringen, expertise, inzichten en geven ons een unieke rondleiding in hun winkel. We vertrekken op maandag met een eigen bus vanuit Wilrijk. Via verschillende leuke winkelconcepten arriveren we ’s avonds in ons hotel voor een diner en overnachting. De volgende dag zetten we de tour langs interessante winkels verder om ’s avonds weer in Wilrijk aan te komen.

Praktisch
Wanneer?
Voor lingeriewinkels: 2-3 mei 2022
Voor modewinkels: 25-26 april 2022

Deelnameprijs?
Je kan van deze leerrijke tweedaagse genieten voor slechts 490 euro (ex.btw). Deze tour heeft een waarde van 1.290 euro, maar dankzij de steun van VLAIO en Mode Unie kan je je laten inspireren voor 490 euro (bus, overnachting, begeleiding, 2x lunch en diner inbegrepen). Niet-leden betalen 650 euro.

Inschrijven?
info@modeunie.be. Plaatsen zijn beperkt!

Het Mode Unie en Fedelin team
Isolde, Yentl en Chiel