Wat brengt de toekomst? Wat is de impact van digitalisering, automatisering en andere technologische evoluties op het winkelconcept van morgen? En wat zijn de gevolgen voor de job en de vereiste competenties van retailmedewerkers 3.0?

Mode Unie nodigt graag acht moderetailers uit om met collega’s over bovenstaande vragen na te denken in een klankbordgroep, die gemodereerd wordt door prof. Gino Van Ossel (Vlerick Business School). Dit wordt ongetwijfeld een bijzonder boeiende ervaring!

Deze klankbordgroep vormt na een literatuurstudie en workshops met diverse stakeholders, het sluitstuk van een ruimer onderzoek, uitgevoerd door ons opleidingscentrum PMO, in samenwerking met de Hogeschool PXL en het Sociaal Fonds voor de zelfstandige detailhandel.

De klankbordgroep gaat door op 5 mei om 19.30u in Red Loft, Hugo van der Goesstraat 17A, in Gent. De acht deelnemers zijn allemaal moderetailers. Omdat we dieper ingaan op de competenties van winkelmedewerkers is een minimum van vijf personeelsleden in je winkel aangewezen. In voorbereiding van de klankbordgroep vragen we om ons een shortlist te bezorgen van taken die je winkelmedewerkers vandaag uitvoeren.

Heb je zin om deel te nemen aan en ervaring uit te wisselen in deze klankbordgroep met Gino Van Ossel? Heb je nog vragen? Geef ons dan een seintje via info@modeunie.be.

Volg ons ook op www.facebook.com/modeunie