Tijdens onze vorige trip bezochten we de Noordenburen met een pak mode- en lingeriecollega’s. Naast bijzonder veel inspiratie konden de deelnemers op deze manier ook ervaringen uitwisselen over het reilen en zeilen in hun eigen modezaak. Omdat de deelnemers zo enthousiast waren en de vraag naar inspiratiemomenten blijft groeien, trekt Mode Unie dit najaar samen met Nightingale naar Lissabon.

De hoofdstad van Portugal, die lange tijd achterbleef op het gebied van trends en innovatie, is op dit moment meer aanwezig dan ooit. Lissabon is momenteel dé bestemming voor nieuwe start-ups en concepten en trekt dan ook heel wat creatievelingen uit Los Angeles naar hun ‘nieuwe Californische droom’.

Samen met Stijn Nachtergaele en Lieve Van Duyse van Nightingale ontdekken we alles wat Lissabon te bieden heeft op vlak van innoverende retail- en designconcepten. Ze nemen we je mee naar de leukste en voor het grote publiek onbekende plaatsen waar je jezelf en je passie heruit kan vinden en je volop kan laten inspireren.

Stijn heeft meer dan 20 jaar ervaring in de mode- en designindustrie waar hij sterke marketing- en salesinzichten heeft verworven. Door innovatie, esthetiek en relevantie te combineren, specialiseert hij zich in lifestylecommunicatie en strategie. Als architect is Lieve gepassioneerd door de Portugese architectuur die er als geen enkel ander in slaagt om oud met nieuw te combineren.

Ga jij ook mee met mode- en lingeriecollega’s om de nieuwste plaatsen te ontdekken, je culinair in de watten te laten leggen en onderling ervaring uit te wisselen? Schrijf je dan nu in via info@modeunie.be!

De plaatsen zijn beperkt, wacht dus niet lang als je mee wil!

Praktisch
Wanneer? 
Voor lingeriewinkels: 14-15-16 november 2022
Voor modewinkels: 21-22-23 november 2022

Deelnameprijs?
Je kan van deze leerrijke driedaagse genieten voor slechts 1.800 euro (ex. btw). Deze tour heeft een veel grotere waarde, maar dankzij de steun van VLAIO kunnen we dit vanuit Mode Unie voor deze prijs aanbieden. Niet-leden betalen 2.100 euro.

Inbegrepen: vlucht heen en terug, twee overnachtingen, begeleiding door Stijn, Lieve en Mode Unie, alle maaltijden (exclusief alcoholische dranken)

Inschrijven?
info@modeunie.be. Plaatsen zijn beperkt!