Ons opleidingscentrum PMO organiseert deze zomer het La Grave-Summercamp met theoretische sessies én uitdagende activiteiten in het Franse hooggebergte. Het doel is om jou uit je comfortzone te halen en je te helpen groeien als ondernemer.

PMO-trainer Jo Vermeylen zal de groep begeleiden tijdens het Summercamp in La Grave. Hij combineert vaak trainingen en programma’s in het hooggebergte met leiderschapstrajecten. Het outdoorleven en de bergen zijn volgens hem een mooie metafoor voor het leven en ondernemerschap.

“De ene keer gaat het bergaf en loopt alles op wieltjes, de andere keer gaat het steil bergop en is ondernemen moeilijk en uitdagend. Externe elementen, zoals het weer, de omgeving en het terrein zijn obstakels waar we — net zoals in het echte leven — weinig directe invloed op hebben. De top, en dus je ultieme doel, bereik je nooit in één keer. Vaak leiden er verschillende paden naar de top en worden we verplicht onze route aan te passen. Door dat te doen en vooral onze routines te doorbreken en slechte gewoonten om te buigen naar positieve gewoonten, vergroten we de kans om onze doelen te behalen.”

Via verschillende theoretische en praktijkgerichte workshops én activiteiten in de bergen verhogen we jouw weerbaarheid, doelgerichtheid, vertrouwen en energiepeil om uiteindelijk succesvoller in het leven te staan als persoon en ondernemer.

Praktisch

Datum: zondag 4 tot en met vrijdag 9 september 2022

Locatie: La Grave is een kleine Franse gemeente aan de rand van het prachtige Nationaal Park Ecrins, op de grens tussen de Isère en de Hautes-Alpes met uitzicht op het indrukwekkend bergmassief La Meije. Het is een klein, traditioneel bergdorpje erkend als een van de mooiste dorpen van Frankrijk.

Prijs: 1.880 euro p.p. (excl. btw)
De investering voor dit uniek 5-daags summercamp bedraagt 2.600 euro (excl. btw) p.p. Dit bedrag wordt opgesplitst in 1.400 euro (excl. btw) voor hotel, catering én verplaatsing. Voor de opleiding ter plaatse ontvangt u een factuur van 1.200 euro (excl. btw) waarvan 60% gesubsidieerd wordt via de werkbaarheidscheque. Het nettobedrag voor dit summercamp bedraagt dan 1.880 euro p.p. (excl. btw).

Activiteiten: We zorgen voor een afwisseling tussen theorie en grensverleggende praktijk. Alle outdooractiviteiten worden begeleid door gidsen van het ‘Bureau des Guides de La Grave’. Zij zijn internationaal gecertificeerd om activiteiten in het hooggebergte uit te voeren. Verwacht je aan gletsjerwandelingen, straffe klimroutes en steile via ferrata-routes. Ook canyoning en avalanche searches staan op het programma.

Het aantal inschrijvingen is zeer beperkt dus reserveer nu alvast jouw avontuurlijk trainingsritje richting La Grave!

Klaar om te groeien als ondernemer en als mens?

Ben jij klaar om pieken en dalen te verkennen in het hooggebergte? Ideaal!

Verzeker je plaats voor het La Grave-Summercamp en meld je meteen aan via wendy.labie@pmocvba.be.