De herfst is officieel begonnen en november nadert snel. Dat betekent dat de jaarlijkse beha inruilactie er terug aankomt! Vorig jaar namen meer dan 90 lingeriewinkels deel aan onze actie, georganiseerd door Fedelin en Vrouwen Ondersteunen Vrouwen. Wereld Missiehulp ondersteunde de actie en doet dat nu ook terug.
We verwelkomen de actie dit jaar opnieuw met een even groot enthousiasme én met een nieuw campagnebeeld!

Als Fedelin lid neem je gratis deel, niet-leden betalen 250 euro + BTW. Alle deelnemers investeren 100 euro + BTW voor het promotiepakket van de Inruilactie. Je inschrijving is pas definitief na het betalen van de factuur of overschrijving van 121 euro (= incl. btw) op Fedelin rekeningnummer BE80 7310 2860 5877 met mededeling “Deelname inruilactie + btw nummer“.

Neem je graag deel? Vul dan het online formulier hieronder in en je krijgt je deelnamepakket met affiche en bonnen per post  toegestuurd. Hou er rekening mee dat de uiterste inschrijfdatum 2 oktober is – daarna is inschrijven niet meer mogelijk, de pakketten moeten immers tijdig besteld, gedrukt en verzonden worden. Ook als lid dien je je in te schrijven.

Consumenten kunnen de deelnemende winkels terug vinden op www.behainruilactie.be en op de Facebookpagina zetten we opnieuw de actie en de deelnemende winkels in de kijker.
Tag @vrouwenondersteunenvrouwen dus zeker ook in je Instagramverhaal en bij je Facebook posts!

Schrijf je hier in en voltooi je overschrijving voor 2 oktober!