Hong Kong staat bekend als ’s werelds duurste retaillocatie, met flagships van de meest toonaangevende merken. Maar het is vooral een stad met vele gezichten: waar opvallende concept stores in wolkenkrabbers naast kleine, generatiesoude winkels liggen. Het ene moment loop je door een bruisende straat, het andere moment op een afgelegen en rustig bergpad. Deze metropool geldt als één van de top 4 shoppingparadijzen – naast New York, Londen en Parijs.

Ook dit jaar zullen we tijdens deze inspiratietour jou als lingerie en fashion retailer introduceren in de meest innovatieve retailconcepten en inspirerende hotels en restaurants, terwijl je mee kan proeven van de rijke lokale cultuur. Een niet te missen beleving voor jou en je winkel!

Samen met Stijn Nachtergaele van Nightingale ontdekken we alles wat Hong Kong te bieden heeft op vlak van innoverende retail- en designconcepten. Zo nemen we je mee naar de leukste en voor het grote publiek onbekende plaatsen waar je jezelf en je passie heruit kan vinden en je volop kan laten inspireren.

Ga je opnieuw mee met mode- en lingeriecollega’s om de nieuwste plaatsen te ontdekken, je culinair in de watten te laten leggen en onderling ervaring uit te wisselen? Schrijf je dan nu in via info@modeunie.be!

De plaatsen zijn beperkt. Wacht dus niet lang als je mee wil! Volzet = volzet.

Praktisch
Wanneer? 
12 tot 17 februari 2023Deelnameprijs?
Je kan van deze leerrijke retail trip genieten voor 3.750 euro (ex.btw). Deze tour heeft een veel grotere waarde, maar dankzij de steun van VLAIO kunnen we dit vanuit Mode Unie voor deze prijs aanbieden. Niet-leden betalen 4.200 euro.Inbegrepen: vlucht heen en terug, alle overnachtingen, begeleiding door Nightingale en Mode Unie, alle maaltijden (exclusief alcoholische dranken) en inkom voor te bezoeken plaatsen

Inschrijven?
Via info@modeunie.be. Plaatsen zijn beperkt tot 13 retailers!