We overwonnen net corona en er staat al een nieuwe uitdaging voor de deur. Ondanks de stijgende energieprijzen moeten we de consument over de streep trekken om te komen shoppen in Gent én in onze modewinkel. Maar hoe doe je dat? En welke retail uitdagingen zie jij nog in Gent? Met andere woorden: hoe kijk JIJ naar de toekomst?

Graag luisteren we vanuit Mode Unie en UNIZO naar je bezorgdheden en constructieve voorstellen hieromtrent. Schuif aan voor onze ontbijtsessie waar we het zullen hebben over retail uitdagingen binnen en buiten Gent.
Schepen Sofie Bracke zal mee aan tafel schuiven om de voorstellen mee te nemen en aan te geven op welke punten Stad Gent verder in zal zetten.

Net zoals tijdens corona staan we ook hier samen sterk. Als we de krachten bundelen in en buiten de sector, dan kunnen we de consument via verschillende kanalen benaderen. Jouw mening is belangrijk, we horen hem dus graag!

Praktisch
WAAR: Alice, Onderbergen 6, 9000 Gent
WANNEER: Woensdag 9 november 2022 van 8.00u tot 9.30u
INSCHRIJVEN: via dit formulier
PRIJS: Je kan hier als zelfstandige winkelier kosteloos aan deelnemen

Hopelijk tot dan!

De Mode Unie, UNIZO en PUUR Gent teams