Sociale media zijn vandaag een must-have geworden op vlak van communicatie, die gepaard gaan met het overbruggen van tijd en afstand. Sterker nog, 85% van de Vlamingen gebruikt dagelijks minstens 1 sociaal mediaplatform (Imec Digimeter, 2021) met koplopers Whatsapp, Facebook, Messenger en Instagram. Daarnaast spenderen we gemiddeld dagelijks 75 minuten aan die sociale media.

Interessant? Dat vinden de sectorpartners van Creamoda ook! En net daarom willen ze, samen met geassocieerd lid Matuvu Agency & Acadeamy, hun netwerk op regelmatig tijdstip informeren over de evolutie die we met de modesector op het vlak van sociale media doormaken.

CONTENT IS KEY
Meer volgers bepaalt niet langer meer het succes van je social media marketing. Vandaag wordt zowel bij IG als TikTok content gedeeld op basis van interesses. Dus maak jij content die waarde brengt over bepaalde topics in je business, dan ga je zien dat je content een enorm bereik kan hebben (los van hoeveel volgers je hebt!). Content is meer dan ooit KEY!

OP DE AGENDA

  1. Welke invloed heeft deze verschuiving op de online groei van je merk/bedrijf?
  2. Het belang van korte video content voor je bedrijf & merk + hoe inzetten voor je groei online in bereik/aantrek klanten
  3. SEO in social media content
  4. Content mapping & content marketing strategie voor online groei in 2023

INSCHRIJVING
Dit seminarie is gratis voor leden en wordt aangeboden door sectorpartner Creamoda. Registreren kan via deze link.
Het webinar gaat door in het Nederlands.

In samenwerking met:

 

PRAKTISCH

Datum: 28 november

Uur: 15u00 – 16u30

Locatie: online via Zoom

 

Over Matuvu, branding & social media academy

Matuvu werd in 2012 opgestart door mode-experte Ils Sterckx (toen verdeler van 2 fashionlabels, een juwelenmerk & een t-shirt label) en is vandaag uitgegroeid tot een toonaangevend adviesbureau met gedreven & enthousiaste bossladies dat ondernemers en kmo’s helpt om hun business op een authentieke, creatieve en onderscheidende manier online zichtbaar te maken.

Matuvu is geassocieerd lid bij Creamoda.