Wanneer?

Op dinsdag 28 februari 2023

Programma?

19.30u: Onthaal   –   20.00u: Start   –   21.30u: Afsluit & vragen   –   21.45u: Napraten met drink   –   22.30u: Afsluit

Waar? 

Salons van Edel   –   Terbekehofdreef 13   –   2610 Wilrijk

 

Als moderetailer stel je graag je klant centraal. Je doet je best om hem te behagen met een inspirerende winkelinrichting, aantrekkelijke producten en een klantvriendelijke bediening. Maar hoe goed ken je de klant voor wie je zoveel moeite doet?

Als modewinkelier kan enkel duurzaam succesvol zijn als je een relatie opbouwt met je klanten. Want de waarde van je winkel zit in de band met je klant, zowel in het aantal connecties als in de intensiteit ervan. Dat resulteert in meer herhaalaankopen, grotere bestellingen en uiteindelijk een hogere waarde van je winkel en je winkelconcept.

 

Laat een bezoek aan je winkel dan ook niet eenmalig zijn!

 

Ontdek tijdens de workshop waarom de waarde van je klantenbestand bepaald wordt door de correctheid van je klantgegevens en hoe de aankoophistoriek, interesses en andere verzamelde klantgegevens via andere kanalen kunnen worden ingezet en welke tools je hierbij kunnen helpen.

Peter De Ranter, CEO van Tilroy begeleidt je in deze sessie en toont je hoe je je klantendata goed kan verzamelen en optimaal in kan zetten.

Inschrijven?
Via info@modeunie.be
Als Mode Unie lid neem je gratis deel, niet leden betalen 30 euro + BTW.