PARIS, JE T’AIME!


Parijs ademt mode, maar ook vernieuwing en tegelijk traditie, en dat niet alleen tijdens de modeweken. Er heerst altijd een grootstedelijke sfeer: hippe winkels, luxueuze grootwarenhuizen, boetiekhotels, boekenwinkels, grands cafés… Tegelijk kan je er in mooie, openbare tuinen nog even ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Mode Unie en modejournaliste Veerle Windels nemen je dan ook graag mee naar het Parijs van vandaag, naar de buzz van een stad die je vragen doet stellen maar die evenzeer inspireert. Kortom: het Parijs zoals je het nog niet zag!

Parijs kent voor Veerle geen geheimen. Ze was er heel vaak because of the job, maar ze bezocht de stad ook talloze keren om er een nieuwe modecollectie te ontdekken, een upcoming designer te interviewen, het ambacht van dichtbij te bekijken in een atelier. Graag nemen we je samen mee naar de lichtstad om die samen met modecollega’s te ontdekken.

Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij voor deze tour, dus schrijf je snel in!

Praktisch
Wanneer? 
13-14 november 2023 voor lingeriewinkels
20-21 november 2023 voor modewinkels

Deelnameprijs? 
Je kan van deze leerrijke retail trip genieten voor 1.250 euro (ex.btw). Deze tour heeft een veel grotere waarde, maar dankzij de steun van VLAIO kunnen we dit vanuit Mode Unie voor deze prijs aanbieden. Niet-leden betalen 1.550 euro.

Inbegrepen: TGV heen en terug, overnachting met ontbijt, begeleiding door Veerle Windels en Mode Unie, 2x lunch, 1x diner (coupe champagne + 3-gangendiner + koffie) en ticket Galerie Dior.

Inschrijven? 
Via info@modeunie.be. Plaatsen zijn beperkt tot 15 retailers!