Binnenkort trappen we met Mode Unie de Week van de Belgische mode af! De tote bags zijn gedrukt, Evy Gruyaert stond al een pak pers te woord en gaststad Gent maakt zich op voor een spetterende kick-off. Ook illustrator Eva Mouton die de tas ontwierp zet haar schouders onder onze campagne.
Op Facebook en Instagram zetten we de actie natuurlijk breed in de kijker. Op Facebook en in Billie lanceren we een consumentenwedstrijd waar een pak Belgische modeprijzen te winnen zijn. Op die manier kunnen we de actie breed in de kijker zetten en worden consumenten geënthousiasmeerd om ook bij de deelnemende winkels een kijkje te komen nemen tijdens de actieweek.

Ook jij kan meesurfen op het succes van onze actie én de Week én jouw Belgische merken in de kijker zetten. Als deelnemer kan je gebruik maken van alle visuals, krijg je een promotiepakket toegestuurd, nemen we je mee op de store locator en kan je verwijzen naar de brede mediacampagne bij je klanten.

Wacht dus niet langer en schrijf je in voor de actie via info@modeunie.be! Je ontvangt een raamsticker om duidelijk te maken dat je trotse deelnemer bent en je kan op al je kanalen volop inzetten op de actie om (potentiële) klanten naar de winkel te trekken. Samen zetten we Belgische mode en onze zelfstandige kleinhandel in de kijker!

Praktisch
Mode Unie leden nemen gratis deel en zijn automatisch ingeschreven. Wil jij als (nog)-niet-lid ook deelnemen? Word dan lid of neem deel als niet-lid voor 175 euro (ex.btw) en geniet ook van alle bovenstaande voordelen van onze campagne. Wil je er alle details over te weten komen? Mail dan naar info@modeunie.be