Consumenten oriënteren zich steeds meer online voor ze een fysiek winkelbezoek plannen. Het is dus niet alleen belangrijk om op het juiste social media platform actief te zijn, het is ook belangrijk om je boodschap op een juiste manier over te brengen naar je klanten. Op deze manier worden ze immers getriggerd om fysiek een kijkje te komen nemen.

In deze dynamische en interactieve workshop gaat Ils Sterckx van Matuvu Agency dieper in op de fascinerende wereld van Instagram & TikTok en toont ze hoe je met korte video’s de aandacht van je doelgroep vast kan houden. Je gaat aan de slag met een korte video content strategie waarbij we je skills gaan oefenen en verbeteren.

De highlights van deze workshop:
•             Een intro over de kracht van korte video content & welke doelgroepen je kan bereiken
•             Verschil tussen Instagram Reels & TikTok
•             Creatieve content ideeën bedenken voor jouw korte video’s
•             Technieken leren om je video’s professioneel & aantrekkelijk te maken
•             Handige editing hacks ontdekken om die extra wow-factor toe te voegen
•             Strategieën leren om je content te optimaliseren met het oog op meer betrokkenheid

Ils Sterckx, founder van MATUVU agency & academy, begeleidt de workshop. Ils startte haar carrière in de mode industrie & is vandaag expert in het positioneren van lifestyle bedrijven via (organische) content marketing met als missie van bedrijven sterke merken maken die opvallen in de massa.

Programma

19.00u: Onthaal met broodje
19.30u: Start sessie
21.30u: Einde sessie + start vragenronde
22.00u: Einde workshop

Locaties
17/10/2023 bij Van der Valk Beveren
Gentseweg 280
9120 Beveren-Waas
of
19/10/2023 bij Frame21
Diamantstraat 8
2200 Herentals

Inschrijven
Mode Unie leden nemen gratis deel, niet-leden betalen 50 euro + BTW
Inschrijven kan via deze link
Nog vragen? info@modeunie.be