We moeten het jou als retailer niet vertellen; winkelpersoneel zoeken, vinden en houden is bijzonder moeilijk. Wat verwachten potentiële werknemers op vandaag van een job in retail? En wat verwachten vaste medewerkers, flexijobbers en jobstudenten van jou als werkgever? Dit event geeft je inzicht én tips over hoe je je winkel als interessante werkplek kan profileren door in te spelen op de vragen en verwachtingen van potentiële medewerkers. De drie sprekers schetsen, met praktische insteek, de wensen en noden van de verschillende generaties op de arbeidsmarkt en hoe je best om kan gaan met inclusie en diversiteit.

Olivier Lefevre (Randstad) schetst wat winkelmedewerkers van verschillende generaties de dag van vandaag verwachten van een job in retail én van jou als werkgever.

Heidi De Graeve (Liantis) helpt je om je winkel sterker te profileren als interessante werkplek zodat je makkelijker sollicitanten aantrekt.

Rachid Et-Taïbi geeft aan hoe je op een goede manier om kan gaan met sollicitanten van diverse achtergronden. Hebben zij specifieke vragen en als ze eenmaal aan boord zijn, hoe kan je hun integratie als werkgever nog een handje helpen?

Programma

19.00u        Ontvangst

19.30u        Verwelkoming

19.45u        Olivier Lefevre

20.30u        Heidi De Graeve

21.00u        Rachid Et-Taïbi

21.30u        Netwerkreceptie

22.30u        Einde

Praktisch

Maandag 16 oktober 2023

Ghelamco Arena
Ottergemsesteenweg Zuid 808
9000 Gent (Parking K ‘De Kaasboer’)

Deelname: Kosteloos voor zelfstandige retailers

SCHRIJF JE HIER IN