Een nieuwe workshop, een nieuwe expert. Deze keer ontvangen we met Mode Unie micro-influencer Klara Verzele in ons spreekgestoelte. Alles wat je nog niet wist over influencer marketing, of liever influence marketing, want er is een verschil!

In een wereld waar online aanwezigheid cruciaal is, is het benutten van de kracht van influencers een strategische zet voor elke modewinkel, ongeacht de omvang. Of je nu een boetiek aan het charmante dorpsplein runt of een gevestigde naam in het hart van de stad bent, deze sessie is ontworpen om jouw winkel te laten groeien.

Tijdens deze workshop zullen we dieper ingaan op de impact van influencer marketing en hoe het aangepast kan worden aan de unieke behoeften van jouw winkel. Van het identificeren van de juiste influencers tot het opbouwen van duurzame samenwerkingen, we zullen praktische inzichten en bewezen strategieën delen die direct toepasbaar zijn.

Of je nu nieuw bent in de wereld van influencer marketing of al ervaring hebt, deze sessie is op maat gemaakt om jouw kennis te vergroten en nieuwe kansen te ontdekken. Sluit je aan bij collega’s uit de branche en laat je inspireren door succesverhalen en best practices die de weg vrijmaken voor groei en succes.

Mis deze kans niet om jouw modewinkel naar nieuwe hoogten te brengen! Schrijf je vandaag nog in voor onze workshop en ontdek hoe influencer marketing jou kan helpen om je doelen te bereiken.

Praktisch
Vragen? info@modeunie.be

  • 16 april 2024: Van der Valk Beveren, Gentseweg 280, 9120 Beveren
  • Programma:
    • 19.30u  Ontvangst met broodjes
    • 20.00u  Start sessie
    • 22.00u  Afsluitende netwerkdrink
  • Mode Unie en Fedelin leden nemen gratis deel. Niet-leden betalen 75 euro (ex.btw)
  • Om verspilling te voorkomen en voor onze federatie onnodige kosten te vermijden, zullen we een no-show fee van 75 euro aanrekenen bij het niet-opdagen zonder te verwittigen op activiteiten waarvoor je je inschreef. Spreker, zaal, catering,… worden namelijk ruim op voorhand besteld en geboekt op basis van het aantal inschrijvingen. Bedankt voor je begrip en medewerking om samen efficiënt en duurzaam te werken voor onze zelfstandige modedetailhandel.

Schrijf je hier in