Hoe lid worden? Wat zijn de voordelen? Praktijkgerichte opleiding en coaching?

Belangen-
behartiging

Mode Unie verdedigt je belangen als modedetaillist. Gedurende de ganse lockdown en de periode er na zorgde Mode Unie ervoor dat er steunmaatregelen kwamen voor jou als moderetailer. We sloten akkoorden rond handelshuur, kredietverzekering, zorgden voor een verschuiving van de solden en een verlenging van de tijdelijke werkloosheid voor je werknemers. Tevens bekwamen we dat consumenten de consumptiecheque ook in jou zaak kunnen besteden. Mode Unie zorgde ervoor dat de bezorgdheden van de modedetailhandel zeer uitvoerig in de pers kwamen en kaartte tal van dossiers aan bij de bevoegde kabinetten.

Personeels- en management
opleidingen

Een zaak draait pas echt goed, als alle medewerkers enthousiast meewerken. Maar hoe vindt én hou je goede medewerkers en vooral: hoe blijf je ze motiveren en breng je ze vakkennis bij? Via ons opleidingscentrum PMO! PMO ontwikkelt en geeft praktijkgerichte opleidingen óp de winkelvloer en dit voor zowel werknemers als zaakvoerders. Een opleiding volgen rond up/cross selling, authentiek klantvriendelijk zijn, mentorship, omgaan met lastige klanten of omgaan met stress? Of een eigen thema uitwerken? Dat kan bij PMO! Ontdek het aanbod via www.pmocvba.be en contacteer ons voor meer informatie.

Netwerking en workshops

Mode Unie zet in op het samenbrengen van moderetailers en het uitwerken van workshops en retailtours. Op die manier stimuleren we ervaringsuitwisseling onder collega’s en helpen we jou als modedetaillist je zaak verder te professionaliseren. Hoe omgaan met Millennials als klant en als personeel, omgaan met diversiteit in uw klantenbestand en ervaring uitwisselen met collega’s op retailtour: het kan allemaal! We zijn druk bezig aan het Mode Unie programma najaar 2020 en 2021. Als lid kan je gratis deelnemen aan alle events en ga je aan sterk verminderde prijs mee op retailtour!

Hoe lid worden?

Maak 375,10 euro (inclusief UNIZO lidmaatschap + BTW) over aan Mode Unie. Rek.nr BE88 426-3118031-41 met vermelding “Naam zaak + ondernemingsnummer + lidgeld 2021”.

Voor meer informatie en alle andere ledenvoordelen, contacteer ons via 02/21 22 622 – info@modeunie.be