Word jij lid van de grootste belangenorganisatie binnen de modesector? 

De coronaperiode ligt achter ons en al weer staat ons een bijzondere uitdaging te wachten: hoe kunnen we de consument blijven aantrekken ondanks alle energieperikelen?

Mode Unie blijft na de vele coronadossiers de noden van de moderetailsector ook op dit gebied verdedigen bij beleidsmakers en via de pers.

Wekelijks houden we de vinger aan de pols bij de Vlaamse en de federale overheid en houden we hen op de hoogte van de situatie en de noden van de modehandel. Zo houden we nauw contact en weten zij wat er in onze sector speelt.

Ook blijven we inzetten op consumentenacties zoals de Week van de Belgische mode en Red Friday zodat we consumenten stimuleren om bij hun lokale modehandelaar te shoppen. Ontdek de WVDBM via www.wvdbm.be!

Om jou als modehandelaar te ondersteunen en je te helpen om je winkel te optimaliseren, zetten we dit najaar opnieuw in op een programma vol netwerking met collega’s, inspiratie en het opdoen van kennis!

Hou www.facebook.com/modeunie in de gaten voor alle informatie betreffende events en  

We hopen je opnieuw tot onze Mode Unie club te mogen rekenen. We bewezen dat we de grootste en sterkste sectororganisatie binnen de mode zijn en dat we zowel politiek als in de pers de overheersende stem hebben. Hoe meer modehandelaars zich aansluiten bij Mode Unie, hoe sterker we staan als federatie. Ook jij kan daar opnieuw een belangrijk deel van uitmaken!

Heb je vragen, contacteer ons op 02/21 22 622 of via info@modeunie.be.

Hoe lid worden?

Maak 405,35 euro (inclusief UNIZO lidmaatschap + BTW) over aan Mode Unie. Rek.nr BE88 426-3118031-41 met vermelding “Naam zaak + ondernemingsnummer + lidgeld 2022 – 2023”.

Voor meer informatie en alle andere ledenvoordelen, contacteer ons via 02/21 22 622 – info@modeunie.be