Hoe lid worden? Wat zijn de voordelen? Praktijkgerichte opleiding en coaching?

Netwerking en workshops

Mode Unie zet in op het samenbrengen van moderetailers en het uitwerken van workshops en retailtours. Op die manier stimuleren we ervaringsuitwisseling onder collega’s en helpen we modedetaillisten hun zaak verder te professionaliseren. Klik hier voor het aanbod van 2020.

Personeels- en management
opleidingen

Een zaak draait pas echt goed, als alle medewerkers enthousiast meewerken. Maar hoe vindt én hou je goede medewerkers en vooral: hoe blijf je ze motiveren en breng je ze vakkennis bij? Via ons opleidingscentrum PMO! PMO ontwikkelt en geeft praktijkgerichte opleidingen óp de winkelvloer en dit voor zowel werknemers als zaakvoerders. Een opleiding volgen rond up/cross selling, authentiek klantvriendelijk zijn, mentorship, omgaan met lastige klanten of omgaan met stress? Of een eigen thema uitwerken? Dat kan bij PMO! Ontdek het aanbod via www.pmocvba.be en contacteer ons voor meer informatie.

Gratis ledenprogramma

Hoe omgaan met Millennials als klant en als personeel, omgaan met diversiteit in uw klantenbestand en ervaring uitwisselen met collega’s op inspiratietour: het kan allemaal! Klik hier hier voor het volledige programma dat Mode Unie organiseert in 2020. Als lid kunt u gratis deelnemen aan alle events en gaat u aan sterk vermindere prijs mee op retailtour.

Hoe lid worden?

Maak 361,79 euro (inclusief UNIZO lidmaatschap en btw) over aan Mode Unie. Rek.nr BE88 426-3118031-41 met vermelding “Naam zaak + ondernemingsnummer + lidgeld 2020”.

Voor meer informatie en alle andere ledenvoordelen, contacteer ons via 02/21 22 622 – info@modeunie.be