POS & e-Commerce | Totaaloplossing Voor Retailers

Tilroy is specialist in kassa- & E-Commerce software voor winkels in de non-foodsector. De omnichannel oplossingen van Tilroy bieden retailers de mogelijkheid om hun klanten zowel offline als online een moderne en geïntegreerde service te bieden. Onze systemen worden gebruikt door retailers met één winkel tot winkelketens, zowel nationaal als internationaal. Met Tilroy, elke retailer omnichannel.

Ledenvoordeel: 2 maanden gratis gebruik van Tilroy bij een overeenkomst van 1 jaar.

 www.tilroy.com

Geniet van het Mode Unie voorkeurtarief bij Europabank!

Bent u lid van Mode Unie? Dan profiteert u van het voorkeurtarief van Europabank voor de verwerking van kredietkaartbetalingen. Een betaalterminal plaatsen is één zaak. U hebt echter ook een partner nodig die alle transacties met krediet- en gewone bankkaarten snel en betrouwbaar verwerkt. Europabank, dus. Klik hier voor meer info over betreffende het voorkeurtarief.

 www.europabank.be/nl/ondernemen

CooCooShop, de toekomst van Winkelen!

CooCooShop is een internationaal opererend internet platform waar winkels en merken elkaar kunnen vinden om te gaan samenwerken. Waarbij de risico’s traditioneel gezien hoofdzakelijk door de winkels genomen worden (vaste kosten, aankoop collecties, …) wilt CooCooShop de risico’s eerlijker verdelen tussen merken en winkels. Winkels stellen (een deel van) hun ruimte beschikbaar voor innovatieve merken tegen een vergoeding. De merken op hun beurt kunnen winkels vinden waar ze verkocht kunnen worden, kunnen hun voorraadpositie optimaliseren, nieuwe binnen- en buitenlandse markten testen en een betere marge halen op de verkoop. Schrijf dus nu uw winkel gratis in! Enkel als merk en winkelier akkoord gaan rekent CooCooShop een kleine vergoeding aan.

Ledenvoordeel: Winkels krijgen hun eerste boeking gratis, merken profiteren van 25% korting op hun eerste boeking.

 www.coocooshop.com

Fedelin, de sectorfederatie van en voor de zelfstandige lingeriedetaillist, verdedigt de belangen en rechten en zet in op netwerken, workshops en retail inspiratietours om lingeriezaken verder te helpen professionaliseren.

Belgian fashion brand of the year

Terre Bleue is een Belgisch modehuis dat casual chic dames- en herenkleding ontwerpt. Elk seizoen maakt Terre Bleue het verschil met hun topkwaliteit én oog voor detail.  Terre Bleue gaat prat op een perfecte pasvorm, elk kledingstuk uit de collectie wordt dan ook uitvoerig gepast en aangepast tot het als gegoten zit. Bovendien zit duurzaam ondernemen en sustainable fashion in hun DNA.

 www.terrebleue.com

Een sterk netwerk van lokale modewinkels

Veel fysieke winkels missen de kans om online te gaan en een breder publiek te bereiken, omdat het vaak duur en moeilijk is en veel tijd in beslag neemt, terwijl ze ook al voor hun fysieke winkel moeten zorgen. Miinto.be maakt het mogelijk voor onafhankelijke winkels om online te verkopen en dat op een snelle, gemakkelijke en kostenefficiënte wijze te doen, waardoor winkels hun markt drastisch kunnen vergroten. Door lid te worden van Miinto, worden ze lid van een grote gemeenschap vol onafhankelijke modewinkels en kunnen ze in contact komen met honderden partners.

 www.miinto.be

Collectique is een nieuw samenwerkingsmodel tussen fysieke retailers en modewebshops van bepaalde merken. Een win-win voor beide partijen, waarbij de klant makkelijker online winkelt, in het bijzonder ook bij kleinere merken, en tegelijk de weg vindt naar de lokale handelaar. Dankzij een nieuwe ‘Fit & Collect’-verzendoptie kunnen klanten hun bestelling laten leveren in een winkelpunt in de buurt. Daar kunnen ze makkelijk passen, ophalen en retourneren, mét persoonlijke service van een winkelmedewerker en het comfort van een winkel. Als winkel trek je zo meer en nieuwe klanten aan, breid je je aanbod uit, én verdien je bovendien een mooie commissie op de online verkopen die plaatsvinden in jouw winkel. Als winkel sluit je trouwens helemaal gratis aan! Lees meer op www.collectique.eu

 www.collectique.eu