POS & e-Commerce | Totaaloplossing Voor Retailers

Tilroy is specialist in kassa- & E-Commerce software voor winkels in de non-foodsector. De omnichannel oplossingen van Tilroy bieden retailers de mogelijkheid om hun klanten zowel offline als online een moderne en geïntegreerde service te bieden. Onze systemen worden gebruikt door retailers met één winkel tot winkelketens, zowel nationaal als internationaal. Met Tilroy, elke retailer omnichannel.

Ledenvoordeel: 2 maanden gratis gebruik van Tilroy bij een overeenkomst van 1 jaar.

 www.tilroy.com

Europabank, uw partner in betaalverkeer!

Als lid van Mode Unie geniet u bij Europabank een exclusief voorkeurtarief voor de verwerking van Visa- en Mastercard-transacties in uw zaak. Ook voor de verwerking van betalingen met gewone bankkaarten, een betaaloplossing voor uw webshop en het huren of kopen van betaaltoestellen kan u bij Europabank terecht. Graag meer info of een vrijblijvend voorstel met de scherpste tarieven? Bezoek de website van Europabank, bel naar 09/224.74.07 of mail naar sales@europabank.be.

 www.europabank.be/nl/ondernemen

Monizze is Belgische uitgever van elektronische, extralegale voordelen zoals maaltijd-, eco-, cadeau-, sport- en cultuurcheques. Zij werken bovendien 100% digitaal. Het dienstenbedrijf legt de focus op:

  • Het vereenvoudigen van het leven van medewerkers en ondernemers door middel van een gecentraliseerd platform, automatische bestellingen en een uitstekende klantenservice
  • Het ondersteunen van de lokale economie dankzij een uitgebreid aanvaardingsnetwerking, zowel online als offline én het helpen van retailers bij het aantrekken en het behouden van klanten
  • Het verder optimaliseren van de koopkracht van werknemers via het voordelenplatform Dealzz

Bij Monizze staan ondernemers en klanten centraal. We blijven innoveren om hun leven makkelijker te maken, hun koopkracht te verhogen en op deze manier een toegevoegde waarde te betekenen voor de volledige markt.

Digitale cheques aanvaarden als betaalmiddel in jouw winkel? Klik hier

Je personeel fiscaalvriendelijk verlonen via digitale cheques? Klik hier 

Fedelin, de sectorfederatie van en voor de zelfstandige lingeriedetaillist, verdedigt de belangen en rechten en zet in op netwerken, workshops en retail inspiratietours om lingeriezaken verder te helpen professionaliseren.