POS & e-Commerce | Totaaloplossing Voor Retailers

Tilroy is specialist in kassa- & E-Commerce software voor winkels in de non-foodsector. De omnichannel oplossingen van Tilroy bieden retailers de mogelijkheid om hun klanten zowel offline als online een moderne en geïntegreerde service te bieden. Onze systemen worden gebruikt door retailers met één winkel tot winkelketens, zowel nationaal als internationaal. Met Tilroy, elke retailer omnichannel.

Ledenvoordeel: 2 maanden gratis gebruik van Tilroy bij een overeenkomst van 1 jaar.

 www.tilroy.com

Europabank, uw partner in betaalverkeer!

Als lid van Mode Unie geniet u bij Europabank Europabank een exclusief voorkeurtarief voor de verwerking van Visa- en Mastercard-transacties in uw zaak. Ook voor de verwerking van betalingen met gewone bankkaarten, een betaaloplossing voor uw webshop en het huren of kopen van betaaltoestellen kan u bij Europabank terecht. Graag meer info of een vrijblijvend voorstel met de scherpste tarieven? Bezoek de website van Europabank, bel naar 09/224.74.07 of mail naar sales@europabank.be.

 www.europabank.be/nl/ondernemen

CooCooShop, de toekomst van Winkelen!

CooCooShop is een internationaal opererend internet platform waar winkels en merken elkaar kunnen vinden om te gaan samenwerken. Waarbij de risico’s traditioneel gezien hoofdzakelijk door de winkels genomen worden (vaste kosten, aankoop collecties, …) wilt CooCooShop de risico’s eerlijker verdelen tussen merken en winkels. Winkels stellen (een deel van) hun ruimte beschikbaar voor innovatieve merken tegen een vergoeding. De merken op hun beurt kunnen winkels vinden waar ze verkocht kunnen worden, kunnen hun voorraadpositie optimaliseren, nieuwe binnen- en buitenlandse markten testen en een betere marge halen op de verkoop. Schrijf dus nu uw winkel gratis in! Enkel als merk en winkelier akkoord gaan rekent CooCooShop een kleine vergoeding aan.

Ledenvoordeel: Winkels krijgen hun eerste boeking gratis, merken profiteren van 25% korting op hun eerste boeking.

 www.coocooshop.com

Studio 360 optimaliseert en digitaliseert het proces van het maken van packshots tot het automatisch benoemen en bewerken van de beelden. (ook toepasbaar op 360° of video)

Deze optimalisatie zit hem in: snelheid, het automatisch benoemen van de beelden, de garantie op consistentie, het onmiddellijk vrijstaand maken van de beelden. De gelijktijdige export in verschillende formats voor verschillende doeleinden (folders / webshops / marktplaatsen / in-video product streams)

Ledenvoordeel: 10% korting

Fedelin, de sectorfederatie van en voor de zelfstandige lingeriedetaillist, verdedigt de belangen en rechten en zet in op netwerken, workshops en retail inspiratietours om lingeriezaken verder te helpen professionaliseren.